Gulden
Gulden
WOOCS v.2.3.4.2
Crown Aesthetics
Treatments and services to make
you feel confident and beautiful

Introducing

Crown Aesthetics, een nieuwe generatie schoonheidssalon die zich bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsindustrie.

 

Wij zijn een zorgvuldig uitgekozen ervaren team van schoonheids- en esthetiekexperts die een persoonlijke benadering hanteren voor uw behoeften op het gebied van schoonheidsverbetering.

 

We combineren vooruitstrevende technieken met onze producten “SkinHealth”, om een ​​ervaring te creëren die past bij de behoeften van elke individuele gast.

 

Ervaar de ontspanning en geniet van een heerlijk moment voor uzelf.

Onze productlijn

SkinHealth is een productlijn van dermo-cosmetische producten voor het gebied van esthetische gezondheid en aanverwante beroepen, geadviseerd in hoogwaardige cosmetische technologie, met behulp van grondstoffen van de beste kwaliteit van Europese en Amerikaanse huizen van erkend prestige en wereldwijd traject.

Een team van getalenteerde en gekwalificeerde professionals uit de farmaceutische sector stelt SkinHealth in staat om producten voor cosmetisch – dermatologisch gebruik aan te bieden met duidelijke en onmiddellijke resultaten.

 

Met onze vaste en uitgebreide productlijn van SkinHealth hebben wij voor iedere huidtype en probleem passende en goede producten.

Volg ons op Instagram

Error validating access token: Session has expired on Thursday, 10-Aug-23 06:43:16 PDT. The current time is Friday, 19-Jul-24 10:28:40 PDT.
Error validating access token: Session has expired on Thursday, 10-Aug-23 06:43:16 PDT. The current time is Friday, 19-Jul-24 10:28:41 PDT.
Chat openen