USA dollar
USA dollar
WOOCS v.2.3.4.2
Salon behandeling
Salon behandeling

Verzorgd overkomen

Goed verzorgd voor de dag komen? Bij Crown Aesthetics zorgen we ervoor dat u straalt.
Crown Aesthetics is een sfeervolle, professionele salon waar u terecht kunt voor een volledige behandeling van uw huid en lichaam.

 

Wij bieden alle behandelingen onder één dak. Ons team van zeer kundige medewerkers laten uw salonbehandeling aanvoelen als een ware oase van rust en ontspanning. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundig advies. Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen.

Pedicure

Pedicure behandeling worden vaak vergeten bij onze lichaamsverzorging. Onze voeten daarentegen zijn erg belangrijk! Om klachten te voorkomen is het belangrijk uw voeten te verzorgen en daarom bieden wij pedicure behandelingen aan, waarbij uw voeten een volledige behandeling geven. Uw voeten zullen er weer stralend uitzien.

 

Tijdens een pedicure behandeling krijgt de huid, alle ruwe plekken en uw nagels uitgebreide aandacht, zodat alle onderdelen van uw voeten weer goed verzorgd zijn.

Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen de handen en nagelriemen droog en ruw zijn en uw nagels in mindere conditie. Met behulp van een manicure behandeling brengen wij uw handen weer in topconditie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de opmaak van uw nagels.

 

Heeft u speciale gelegenheid of wilt u mooie nagels? Dan kunt u bij Crown Aesthetics terecht!

Wimpers & Wenkbrauwen

Wilt u extra aandacht besteden aan uw wimpers en wenkbrauwen? Uw wimpers liften is dé perfecte behandeling als u voor een lange tijd gekrulde wimpers wenst. Tijdens de wimper lift behandeling worden de wimpers tegen een siliconen pad aangebracht met een speciale oplosbare lijm die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. U kunt de behandeling ook combineren met het verven wan uw wimpers, waardoor u een intenser en voller resultaat krijgt.

 

Met onze wenkbrauwen communiceren we veel en lezen mensen emoties af. Om uw wenkbrauwen meer aandacht te geven, kunt u bij ons kiezen uit Henna wenkbrauwen of Brow lamination. Een van de populaire en vernieuwde technieken is de Brow Lamination. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule. U kunt met deze techniek dus verschillende looks creëren.

Chat openen