USA dollar
USA dollar
WOOCS v.2.3.4.2
Lichaamsbehandeling
Lichaams- behandeling

Toe aan een massage?

Dan bent u bij Crown Aesthetics in goede handen. Massages zijn beschikbaar voor vrouwen waarbij u kunt kiezen uit diverse behandelingen. Van de traditionele massages tot aan klacht oplossende massages.

 

Deze behandelingen helpen u niet alleen om tot rust te komen, maar pakken ook ongemakken zoals chronische pijn en andere lichamelijke klachten aan.

Relax massage

Een relax massage is een van de gemakkelijkste manieren om lichamelijk en geestelijk terug gezond te worden en het ook te blijven. Belangrijk van een ontspannende massage is helemaal tot rust te komen en uw stress weg te nemen. Na een relax massage zult u zich een stuk beter voelen en heeft u weer nieuwe energie.

 

Massage is een eeuwenoude kunst en daarom zo waardevol. Ze geeft een intense en diepe ontspanning en stimuleert tot herstel van elk onevenwicht. Onze masseuses nemen graag uw zorgen even weg tijdens een ontspannende massage.

Foot massage

In uw voet zitten vele drukpunten die aandacht verdienen. Een voetmassage stimuleert de energiedoorstoom en kan daardoor pijn verminderen. Bij deze voetmassage zullen uw voeten op verschillende manieren worden gemasseerd.

 

Even helemaal zen worden tijdens een relax voetmassage kan bij Crown Aestetics.

Chat openen