Gulden
Gulden
WOOCS v.2.3.4.2
Gezichtsbehandeling
Gezichts-behandeling

Huid verbetering

Crown Aesthetics is gespecialiseerd in huid verbeterende behandelingen. Wij beschikken over verschillende technieken waardoor we vele huidproblemen kunnen aanpakken. Daarnaast vinden wij kennis en innovatie erg belangrijk, waardoor wij de nieuwste technieken kunnen toepassen. We gaan graag met u opzoek naar de behandeling die bij uw huidbehoefte past.

 

Bij Crown Aesthetics kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Afhankelijk van uw type huis en huidprobleem, adviseren wij u graag over een passende gezichtsbehandeling.

Facials

Met een facial staat huidverbetering centraal. We analyseren uw huid en waar uw huid behoefte aan heeft. Aan het begin van iedere facial beginnen we met een reiniging van de huid. Na de reiniging zullen we uw huid exfoliëren.

 

Dit is het proces waarbij dode huidcellen van het oppervlak van uw huid worden verwijderd. Onzuiverheden worden verwijderd waarna u een voedend masker krijgt. Een facial wordt als ontspannen ervaren waarbij uw huid goed wordt verzorgd.

Microneedling

Laat uw huid er gezonder, stralender en verfijnder uitzien door middel van microneedling. Deze behandeling kan worden ingezet op uw gezicht, maar ook op uw lichaam, doordat er op verschillende dieptes gewerkt kan worden.

 

Microneedling is een veilige methode voor huidverjonging, zonder de huid te beschadigen. Vooraf deze behandeling zullen we een plan opstellen zodat we het beste resultaat behalen.

Chemical peeling

Chemische peelings verweken de dode huidcellen waardoor deze sneller afschilferen. Tijdens de peeling veroorzaken natuurlijke zuren een reactie met de huid, waardoor oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Nieuwe, jonge huidcellen komen aan de oppervlakte, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien.

 

Vaak zult u meerdere peelings moeten ondergaan alvorens het gewenste resultaat behaald is. Vooraf zullen wij samen met u het gewenste resultaat bespreken, waarna er een behandelplan wordt opgesteld.

Chat openen